Trinatriumfosfaatti

Trinatriumfosfaatti on vesiliukoinen, emäksinen suola. Sitä käytetään kosmetiikan lisäaineena, pesuaineissa, elintarvikkeissa sekä desinfioimisaineena. Trinatriumfosfaatti soveltuu erinomaisesti myös kasvihuoneiden desinfiointiin.

Käyttöohjeet:

Kasvihuoneen virussaastuntaa puhdistaessa desinfioi käytävät ja työvaunut vähintään kerran viikossa 4% trinatriumfosfaatti-liuoksella. Myös työvaatteiden desinfioiminen onnistuu laimentamalla 2,5% trinatriumfosfaattiliuosta sumutuspulloon ja suihkuttamalla sillä työvaatteet päivän päätteeksi.

Kasvuston raivauksen jälkeen pese ja desinfioi aluskangas ja tippuletkut. Jos virusta on esiintynyt, pidä  tippuletkut ja tippujen tikut desinfiointiliuoksessa yön yli. Pese kasvihuone lattiasta kattoon painepesurilla 4% trinatriumfosfaattiliuoksella. Muista pestä pöydät ja muu kalusto kasvihuoneessa ja yhdyskäytävillä. Pese ja täytä desinfiointimatot.

Saatavilla olevat tuotteet:

  • 25 kg

Huomioita:

Raivauksen yhteydessä siivoa tarkasti kaikki orgaaninen jäte (kasvijätteet, kasvualusta yms.). Orgaaninen materiaali heikentää kaikkien desinfiointiaineiden tehoa (erityisesti mm. vetyperoksidin, kloorin sekä  Jet-5:sen – jotka kyllä irroittavat hyvin likaa ja käyvät esipesuun).

Käyttöturvallisuustiedote

Myyntipäällyksen teksti

Yhteystiedot

BIOTUS OY

Tiilenlyöjänkatu 5
30100 FORSSA

Ammattiviljelijät:
info(at)biotus.fi
Puh. 040 5703536
(Puhelun hinta määräytyy asiakkaan oman liittymäsopimuksen mukaan, ei lisämaksuja.)

Kotipuutarhurit (TarhurinApu):
050 309 0810
neuvonta(at)tarhurinapu.fi

Biotus Oy:n sivuston teksti ja kuvat
© Biotus Oy / valokuvaajat

Y-tunnus 1840555-9

Pääsääntöisesti olemme tavoitettavissa

maanantaista perjantaihin klo 8-16