Koulutukset

koulutukset ja mikroskoopit Biotus Oy Biologinen torjunta kasvintuhoojat kasvihuoneBiotus Oy:n kautta viljelijöiden on mahdollista saada kasvintuhoojien tarkkailuun liittyvää opastusta. Muutaman viimevuoden aikana olemme erityisesti keskittyneet vadelma- ja mansikkatunneleihin: viljelijä itse tai joku tilan omista työntekijöistä on perehdytetty tarkkailun tekemiseen kasvukauden aikana. Opastusta on annettu mm. eri tuholaisten tunnistamiseen, ja ”tarkkailusapluunan” läpikäymiseen ja havaintojen dokumentointiin. Kasvinsuojelu suunnitellaan ja toteutetaan havaintojen yms. pohjalta.

Tarjoamme viljelmäkohtaiset kurssit työntekijöille. Kurssilla käsitellään kasvintuhoojien tunnistusta ja niiden biologista torjuntaa. Kurssin sisältö räätälöidään viljeltävien kasvien mukaan. Viljelmäkohtaiset kurssit tilattavissa niin kasvihuone – kuin tunneliviljelmillekin.

Autamme biologisen ja integroidun torjunnan suunnittelussa, hoidamme eliötoimitukset ja niiden aikataulutuksen . Lisäksi tarkkailijalla on tarvittaessa luvattu tuki kauden edetessä. Tarjoamme mm. apua tuholaisten tunnistukseen sekä tukea tarkkailuun ja havaintojen tekoon liittyviin kysymyksiin.

Yhteystiedot

BIOTUS OY

Tiilenlyöjänkatu 5
30100 FORSSA

Puh. (03) 438 3195 / 040 5703536
info(at)biotus.fi

Kotipuutarhurit (TarhurinApu)
050 309 0810

Biotus

TarhurinApu

Biotus Oy:n sivuston teksti ja kuvat
© Biotus Oy / valokuvaajat

Y-tunnus 1840555-9

Pääsääntöisesti olemme tavoitettavissa

maanantaista perjantaihin klo 8-16