Koulutukset

Biotus Oy:n kautta viljelijöiden on mahdollista saada kasvintuhoojien tarkkailuun liittyvää opastusta. Muutaman viimevuoden aikana olemme erityisesti keskittyneet vadelma- ja mansikkatunneleihin: viljelijä itse tai joku tilan omista työntekijöistä on perehdytetty tarkkailun tekemiseen kasvukauden aikana. Opastusta on annettu mm. eri tuholaisten tunnistamiseen, ja ”tarkkailusapluunan” läpikäymiseen ja havaintojen dokumentointiin. Kasvinsuojelu suunnitellaan ja toteutetaan havaintojen yms. pohjalta.

Tarjoamme viljelmäkohtaiset kurssit työntekijöille. Kurssilla käsitellään kasvintuhoojien tunnistusta ja niiden biologista torjuntaa. Kurssin sisältö räätälöidään viljeltävien kasvien mukaan. Viljelmäkohtaiset kurssit tilattavissa niin kasvihuone – kuin tunneliviljelmillekin.

Autamme biologisen ja integroidun torjunnan suunnittelussa, hoidamme eliötoimitukset ja niiden aikataulutuksen . Lisäksi tarkkailijalla on tarvittaessa luvattu tuki kauden edetessä. Tarjoamme mm. apua tuholaisten tunnistukseen sekä tukea tarkkailuun ja havaintojen tekoon liittyviin kysymyksiin.

Yhteystiedot

BIOTUS OY

Tiilenlyöjänkatu 5
30100 FORSSA

Ammattiviljelijät:
info(at)biotus.fi
Puh. 040 5703536
(Puhelun hinta määräytyy asiakkaan oman liittymäsopimuksen mukaan, ei lisämaksuja.)

Kotipuutarhurit (TarhurinApu):
050 309 0810
neuvonta(at)tarhurinapu.fi

Biotus Oy:n sivuston teksti ja kuvat
© Biotus Oy / valokuvaajat

Y-tunnus 1840555-9

Pääsääntöisesti olemme tavoitettavissa

maanantaista perjantaihin klo 8-16