Biotuksen oppaat

Opas 1

Biotus Opas 1: Biologiset Torjuntaeliöt, käyttöohjeet ja käytännön vinkit (Minna Pajunen ja Heini Koskula, 2020):

Tässä oppaassa esitellään Suomessa kaupallisesti käytettyjä torjuntaeliöitä, sekä annetaan ohjeita niiden käyttömääristä ja levitystavoista. Mukana on myös käytännön kokemuksiin perustuvia vinkkejä, jotka auttavat viljelijää suunnittelemaan ja soveltamaan omaan tilanteeseen sopivan levitystaktiikan. Eri eliöiden levitykselle on omat perusperiaatteensa, ja samallekin eliölle voi olla useita eri levitystapoja. Ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa tapaa!

Opas 2

Biotus Opas 2: Kasvintuhoojat ja biologinen torjunta; ryhmä- ja ruukkukasvit / puutarhamyymälät (Heini Koskula ja Minna Pajunen, 2020):

Nimensä mukaan oppaassa esitellään kukkaviljelmillä esiintyvät yleisimmät kasvintuhoojat. Lisäksi painotetaan ennakkotorjunnan, tarkkailun ja kasvintuhoojien tunnistamisen tärkeyttä sekä annetaan näihin vinkkejä. Vaikka opas on suunnattu ryhmä- ja ruukkukasvipuolelle, niin samoja kasvintuhoojia esiintyy myös salaatti-yrtti sekä vihannesviljelmillä.

Oppaat ovat ammattiviljelijä asiakkaillemme ilmaisia, muille 10 € (alv 0% + lähetyskulut) kpl. Kysy lisää info@biotus.fi tai puhelimitse 040 5703536

Ajankohtaistiedotteet

Tietokortit aihealueittain

Yhteystiedot

BIOTUS OY

Tiilenlyöjänkatu 5
30100 FORSSA

Ammattiviljelijät:
info(at)biotus.fi
Puh. 040 5703536
(Puhelun hinta määräytyy asiakkaan oman liittymäsopimuksen mukaan, ei lisämaksuja.)

Kotipuutarhurit (TarhurinApu):
050 309 0810
neuvonta(at)tarhurinapu.fi

Biotus Oy:n sivuston teksti ja kuvat
© Biotus Oy / valokuvaajat

Y-tunnus 1840555-9

Pääsääntöisesti olemme tavoitettavissa

maanantaista perjantaihin klo 8-16