Greenstim™

Greenstim™ on sokerijuurikkaasta eristettyä glysiinibetaiinia. Glysiinibetaiini on yhdiste, joka säätelee luontaisesti kasvin vesitaloutta ja stressinsietokykyä. Greenstim™-jauheella voidaan tehostaa yhteyttämistä sekä parantaa sadon määrää ja laatua, kun kasvuolosuhteet ovat epäsuotuisat ja vaihtelevat.

Perunalla Greenstim™ lisää perunan tärkkelyspitoisuutta ja mukuloiden määrää, suojaa hallaa vastaan ja vähentää perunarupea. Vihanneksilla Greenstim™ edistää kasvua kuivuusstressin aikana ja varhaisviljelyssä, lisäksi se suojaa hallavaurioilta. Hedelmäpuilla ja marjakasveilla Greenstim™ suojaa hallavaurioilta kukinnan aikana (pakkanen korkeintaan -3 astetta, ei toimi kovemmassa pakkasessa). Greenstim™-jauheella voidaan parantaa myös hedelmien varastointikestävyyttä ruiskuttamalla kasvusto 4 viikkoa ennen sadonkorjuuta. Salaatilla Greenstim™ toimii lehdenreunapoltetta vastaan.

Käyttö

Greenstim™ levitetään kasvustoon ruiskuttamalla lehvästöön Greenstim™-vesiliuoksena. Greenstim™ imeytyy kasviin pintasolukon läpi. Jotta Greenstim™-jauheesta saadaan kaikki hyöty irti, suositellaan kiinnitteen käyttöä. Greenstimin teho säilyy kasvissa noin 3 viikon ajan, jonka jälkeen uusinta käsittely on suotavaa.

Hedelmäpuiden ja marjakasvien hallantorjunnassa kasvusto ruiskutetaan Greenstim vesiseoksella viimeistään 24 h ennen hallanvaaraa. Greenstimiä tarvitaan hedelmäpuilla 5-7 kg / ha ja marjakasveilla 2-4 kg/ha.

Greenstimiä voi käyttää hallantorjuntaan myös vihannesten varhaisviljelyssä. Kasvusto tulisi ruiskuttaa Greenstim-vesiseoksella viimeistään 24 h ennen hallanvaaraa tai alhaisia lämpötiloja. Greenstimiä tarvitaan pienten taimien käsittelyyn 200 g /100 l vettä (2% liuos) ja avomaavihanneksille 2 kg/ha (vesimäärä 200-500 l/ha).

Greenstim voidaan ruiskuttaa yhdessä lehtilannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden kanssa.

Pakkauskoot ja säilytys

Greenstim™ säilytetään huoneenlämmössä kosteudelta suojattuna. Tuotetta on saatavilla 2 kg pakkauksina.

Greenstim hedelmäpuut ja marjakasvit

Greenstim fruktträd och bärväxter

Greenstim™ käyttöturvallisuustiedote

Lähde: Verdera Oy

Yhteystiedot

BIOTUS OY

Tiilenlyöjänkatu 5
30100 FORSSA

Kotipuutarhurit (TarhurinApu)
050 309 0810

neuvonta(at)tarhurinapu.fi

Biotus Oy:n sivuston teksti ja kuvat
© Biotus Oy / valokuvaajat

Y-tunnus 1840555-9

Pääsääntöisesti olemme tavoitettavissa

maanantaista perjantaihin klo 8-16