TarhurinApu

TarhurinApu-tuoteryhmä koostuu kotipuutarhureille suunnatuista tuotteista. Nämä tuotteet ovat räätälöity sopivan kokoisiksi kotipuutarhoihin ja pienkasvihuoneisiin. Torjuntaeliöiden lisäksi myymme apuvälineitä tarkkailuun; mm. luuppeja, liima-ansoja ja feromoniansoja. Liima-ansat sopivat mm. ripsiäisten, jauhiaisten ja harsosääskien tarkkailuun ja torjuntaan.

Torjuntaeliöt lähetetään asiakkaalle pääsääntöisesti postitse. Eliöt tulee tilata torstaihin mennessä, jotta ne saadaan toimitukseen seuraavan viikon keskiviikkona. Lähetämme laskun pääosin sähköpostilla. Mikäli meillä ei ole asiakkaan sähköpostiosoitetta, laitamme paperisen laskun paketin mukaan. Nettitilauslomakkeella esitettyihin hintoihin lisätään alv 24% sekä pakkaus-ja toimituskulut 14,00€/lähetys. Huomioithan, että kyseessä on elävätavara ja tilaukset ovat sitovia.

Postin toimitukset halutessa myös pakettiautomaattiin ja postin noutopisteisiin noudettavaksi. Katso automaatit ja noutopisteet postin sivuilta  ja kerro nettitilauslomakkeen kohdassa ”Viesti (esim. viljelykasvi) ja muut terveiset” halutun automaatin osoite. Viestikenttään voit myös halutessasi kirjoittaa tilausta koskevia lisätietoja ja kysymyksiä.

Hinnastomme löytyy tästä linkistä.

Olemme tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 8-16. Sähköposteihin, tekstiviesteihin sekä Whatsapp-viesteihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman pikaisesti (pääasiassa viimeistään seuraavana arkipäivänä). Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen tarhurinapu@biotus.fi tai puhelimitse 050 309 0810.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Vastaamme yhteydenottohin pääsääntöisesti  maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Yhteystiedot

BIOTUS OY

Tiilenlyöjänkatu 5
30100 FORSSA

Puh. (03) 438 3195 / 040 5703536
info(at)biotus.fi

Kotipuutarhurit (TarhurinApu)
050 309 0810

Biotus

TarhurinApu

Biotus Oy:n sivuston teksti ja kuvat
© Biotus Oy / valokuvaajat

Y-tunnus 1840555-9

Pääsääntöisesti olemme tavoitettavissa

maanantaista perjantaihin klo 8-16